avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru deschiderea unei ciorbari... .cu servire la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru deschiderea unei ciorbari... .cu servire la geam.

Pentru deschiderea unei ciorbari... .cu servire la geam, unde găsesc o persoana sau o firma pe care sa o plătesc și sa mi rezolve cu actele (infintare autorizare DSP, primărie.dsv etc). Soția mea e bucătar, nu vrea sa mai lucreze la patron diploma vechime experienta etc. Am văzut săptămâna trecută în Brașov o mica ciorbarie care servește 3...4 feluri ciorba la pachet.. Atât.. Totul to goo...la geam... Nu se întra în locație.. Dacă știți o persoana, sau o firma contra cost.. Care sa ma ajute ar fi minunat.
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila la restaurant 2740826332154 2740826332154 cum se tine evidenta contabila la un restaurant-jurnalele si registrele care trebuie intocmite.restaurantul este SRL. (vezi toată discuția)
Am fost abordat pe internet sa investesc ... RobertNorocea RobertNorocea Deci vreau sa va spun ca am fost abordat pe internet sa investesc intr un plan de investitii crypto si am investit ulterior indrumandu ma 2 persoane dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.vecinul de la apartamentul alăturat a scos tubul ... AnaActiv AnaActiv Bună ziua.Vecinul de la apartamentul alăturat a scos tubul de evacuare al centralei termice în condensare ( prin latura mica a balconului sau) poziționat ( ... (vezi toată discuția)