avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,am 59 ani,vechime in munca de 29 ani,am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,am 59 ani,vechime in munca de 29 ani,am absolvit facultatea ...

Buna ziua,am 59 ani,vechime in munca de 29 ani,am absolvit facultatea la zi (5 ani),stagiu militar 6 luni si am fost in somaj 9 luni.Doresc sa ies la pensie (anticipat)la 60 ani.
se poate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 19 Octombrie 2021
Data nasterii ?

Perioadele de facultatea la zi (5 ani),stagiu militar 6 luni si somaj 9 luni nu se iau in considerare la pensia anticipatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii si la ce data imi pot depune dosarul de pensie? tudorelpopescu tudorelpopescu Buna ziua,d-le avocat, Am absolvit facultatea in anul 1985,si inainte am efectuat stagiul militar de 1an si 4 luni.Dupa absolvirea facultatii,m-am angajat in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ninavasi ninavasi Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine cand pot iesi la pensie anticipat daca am 36 ani lucrati ,dintre care 6 ani cu grupa a II-a, varsta de 59 ani-barbat. (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie pentru limita de varsta sau de pensie anticipata? pop_ro57 pop_ro57 Am 54 de ani si 9 luni. Am terminat facultatea (5 ani) la cursurile de zi dupa care in 22 sept. 1982 m-am angajat la o inteprindere unde lucrez si in prezent; ... (vezi toată discuția)