avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Cum poate renunta cineva la functia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Cum poate renunta cineva la functia de presedinte ...

Buna ziua,
Cum poate renunta cineva la functia de presedinte de bloc? Printr-o simpla demisie?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 15:23, 20 Octombrie 2021
mai nou, dupa noua legislatie, trebuie sa veniti cu un inlocuitor!...
1- Conform disp Cpdul muncii institutia demisiei ,opereaza strict in cazul CIM,or presedintele de asociatie de propretari exercita atributii in baza unui contract de mandat
2-In cazul in care din varii motive,presedintele de asociatie este in situatia sa nu poata exercita atributiile aferente functiei,are dreptul sa numeasca provizoriu un vicepresedinte dintre membrii comitetului executiv care sa poata exercita atributiile presedintelui,urman ca in interval de 6 luni sa fie convocata adunare generala care sa aleaga nou presedinte de asociatie de proprietari
Art.56 alin.1 precizeaza ce urmeaza ,iar alin.2 cand se convoaca AG in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea ... lidiaddd lidiaddd Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea de a mi da cateva sfaturi fac parte din comitetul asociatiei de proprietari.Aseara la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, tatăl meu are 93 de ani,este președinte de asociație ... DL.DAN DL.DAN Bună ziua, Tatăl meu are 93 de ani,este președinte de asociație proprietari,in ultimii 15 ani nimeni nu a vrut să-și asume această funcție.Tata mai ... (vezi toată discuția)