De 4 luni am o poprire pe conturi de la ANAF, recalculare contributii Sanatate pentru o PFA inchisa acum 5 ani (septembrie 2016). Am facut sesizare catre Judecatorie pentru ea, pentru ca ANAF de care apartin a refuzat si refuza in continuare sa comunice cu mine atat telefonic, cat si prin e-mail.
Nu am avut venituri de niciun fel pana acum, nu sunt angajata, nu mai sunt nici propriul angajat, prin PFA sau o alta forma de organizare juridica.
Recent am incheiat un contract pentru drepturi de autor, prin care voi beneficia de o singura plata, in noiembrie sau decembrie, deci venit ocazional, nu periodic, nu lunar.
Intrebarea mea este: daca verdictul Judecatoriei - se va pronunta la sfarsitul lunii asteia - imi va fi nefavorabil (am cerut anularea popririi), adica poprirea va ramane in vigoare, suma de incasat, prin virament bancar, va fi blocata in intregime, indiferent de valoarea ei, ca e mai mica decat poprirea, egala sau mai mare? Avand in vedere ca e singura mea sursa de venit, acum?
Popriri pe conturi
nelyflorea
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf
flodan
Buna ziua. Acum 6-7 luni ANAF a ordonat o poprire pe contul bancar al unei persoane fizice (pentru CASS recalculat din anii anteriori) in urma careia banca a ... (vezi toată discuția)