avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Lucratorul cu raspunderi specifice SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Lucratorul cu raspunderi specifice SSM

Buna ziua.
Daca intr-o firma din domeniul constructiilor, cu 20 de angajati, nu exista lucratori care sa aiba cursul de SSM de 80 de ore, dar are SEPP, cum se rezolva problema lucratorului desemnat sau a unui reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul SSM.
Din Lege nu reiese clar, formula este ca daca nu are resursele necesare, sa apleze la SEPP.
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 06:26, 25 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La firmele cu activitate in domeniul construcțiilor care au pana in 50 de lucrători este obligatorie existența unui lucrător desemnat cu desfășurarea activităților de prevenire si protecție. Încheierea unui contract cu un Serviciu Extern de Prevenire si Protecție este opțională și nu poate suplini numirea lucrătorului desemnat.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
inspectorSSM, utilizator
Am inteles. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire - cssm AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Unitate cu un numar de aprox. 80 de angajati, ma puteti sfatui putin cum ar trebui sa arate structura CSSM / toti membrii desemnati trebuie ... (vezi toată discuția)
Ssm LIA1992 LIA1992 BUNA ZIUA! Am absolvit facultatea-contabilitate si master -CAFEC iar, recent am absolvit un curs SSM de 80 ore. As putea sa initiez un PFA sa pot presta ... (vezi toată discuția)
Curs ssm 40h vs 80h iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos in ce consta diferentele intre un curs SSM de 40 ore si un curs SSM de 80 ore? (vezi toată discuția)