avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am o problema si nu stiu unde pot sa ma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am o problema si nu stiu unde pot sa ma adresez. Soacra ...

Buna ziua! Am o problema si nu stiu unde pot sa ma adresez. Soacra mea vrea sa iasa la pensie in Italia, de aici i-am scos cativa ani de vechime , dar i se cere o adeverinta in care sa reiasa cati copiii are si ce vechime i se adauga in functie de nr. de copiii nascuti. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:42, 20 Octombrie 2021
Buna ziua,
Adeverinta cu numarul de copii cred ca se poate cere de la Starea civila...
Cat despre vechime... stiu ca era o discutie pe tema asta dar nu stiu sa se fi finalizat, adica sa se adauge ani la stagiu sau bani la pensie in functie de numarul de copii nascuti...
Sa intrebe acolo, poate in Italia exista o asemenea prevedere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie comunitara - italia mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare daca mama mea munceste in italia cu contract de munca si i se platesc toate drepturile aici cand va iesi la pensie anticipat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Cerere privind acordarea pensiei anticipate respinsa N.Giulia N.Giulia Buna ziua Va deranjez si eu cu o intrebare. Soacra mea si-a depus dosarul de pensie, i-a fost primit, i-au spus ca va beneficia de pensie iar acum decizia i-a ... (vezi toată discuția)