avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuiesc la bloc și sunt încărcat cu tot felul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuiesc la bloc și sunt încărcat cu tot felul de pierderi ...

locuiesc la bloc și sunt încărcat cu tot felul de pierderi , poate chiar furturi pe care le are asociația în ansamblu. Ce pot să fac? Pot să ies din asociație?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:37, 21 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cereti detalii despre acele pierderi

renuntarea la calitatea de membru al asociatiei nu va scuteste de vreun cost......doar nu mai puteti vota/fi votat in cadrul adunarilor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca intentionati sa iesiti din asociatie,va revin aceleasi obligatii de plata
Diferenta intre calitatea de membru al asociatiei si nemembru este la nivelul drepturilor respectiv ca membrul proprietar aveti dreptul sa accedeti la functii de reprezentare in structurile asociatiei de proprietar
Solicitati oficial presdntelui de asociatie sa clarifice "pierderile"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din asociatia de proprietari dorushania dorushania Doresc sa stiu daca se poate iesi din asociatia de proprietari si in ce conditii. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Membru in asociatia de proprietari andreeaene andreeaene buna ziua, m-am mutat de putin timp intrun alt bloc si nu sunt mebru in asociatia de propritari. ce avantaje / dezavantaje am daca devin membru si ce ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma retrag din asociatia de proprietari? Rafi007 Rafi007 Care ar fi un model de notificare legal ca sa ma retrag din Asociatia de Proprietari? Intrucat sunt incarcata mereu in plus la nota de plata si instalatorul ... (vezi toată discuția)