m-am mutat de putin timp intrun alt bloc si nu sunt mebru in asociatia de propritari.
ce avantaje / dezavantaje am daca devin membru si ce avantaje / dezavantaje am daca nu venin membru?
Calitatea de membru sau nemembru nu va aduce avantaje sau dezavantaje. In ambele situatii aveti aceleasi obligatii.
Singura diferenta este ca daca nu sunteti membru nu puteti fi aleasa in comitetul de conducere al AP.
faceti o cerere de adeziune la asociatie,astfel obtineti drepturile din Legea 230/2007-drept de vot,de-a candida,de-a alege si de a fi ales in comitet,etc...
mai am o intrebare.
in cazul in care nu vreau sa fac o cerere de adeziune la asociatie pot sa nu fiu de acord cu unele hatarari luate de asociatie si nici asosiatia sa ma poata obliga sa le accept?
Daca sunteti proprietar in acea asociatie, puteti sa fiti de acord sau sa nu fiti de acord cu hotararile luate in adunarea generala, indiferent ca sunteti sau nu membru al asociatiei.
Daca sunteti membru va puteti exprima acordul sau dezacordul sustinandu-va punctul de vedere in adunarea generala si puteti vota pentru sau impotriva unor propuneri de hotarari.
Daca nu sunteti membru, nu o sa aveti posibilitatea sa va sustineti punctiul de vedere, sa votati...
Iar hotararile luate statutar in adunarea generala sunt valabile pentru toti proprietarii, membri sau nemembri ai asoiciatiei, participanti sau nu la adunarea generala.
Daca sunteti membru al asociatiei puteti sa contestati o hotarare a adunarii generale, in instanta. Daca nu, nu!