avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU CRESTERE COPIL

BUNA SEARA- am si eu o nelamurire sant angajata din luna martie anu curent si in luna septembrie am nascut as dori sa stiu daca
ma incaderz pentru a beneficia de cresterea copilului 2 ani
din cate am auzit chiar daca nu lucrezi primesti 85% din minium pe ecionomie.
va rog sa ma ajutati ami da rspuns sa stiu ce este de facut
va multumesc si astept raspuns va doresc toate cele bune
La revedere
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 21 Octombrie 2021
Inainte de angajare ce statut ati avut ?
casnica
In acest caz, nu puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil CameliaGabrielaF CameliaGabrielaF Bună seara! Am o nelămurire în legătură cu indemnizatia de crestere a copilului. În iulie 2013 am absolvit masterul, apoi am beneficiat de indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului Czako Czako BUNA AS AVEA O INTREBARE AM NASCUT IN 27 DECEMBRIE 2013 SI LUCREZ DIN 13 MAI 2013 SANT CURIOASA DACA POT MERGE IN INGRIJIREA COPILULUI DACA NU AM 12 LUNI ... (vezi toată discuția)