avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am o mare problema: In 2008 sotul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am o mare problema: In 2008 sotul meu a luat un credit....pe ...

Buna seara!
Am o mare problema:
In 2008 sotul meu a luat un credit....pe care nu l-a platit integral.
In 2016 (tatal meu, (vitreg)casatorit legitim cu mama mea si avand acte de proprietate doar pe numele lui mi-a facut mie(fiica vitrega) act de vanzare cumparare. La vremea aceea (2016) eram despartita de sotul dar nu legal dar notarul a notat in act ca sunt casatorita cu R.M..
In 2019 am divortat la notar si nu am facut partaj neavand bunuri in comun(o masina pe care a luat-o sotul) Noi locuiam in oras si proprietarul ne-a facut mutatie ,iar apartamentul parintilor este intr-o comuna cu o valoare de 3000€.
Sotul meu a plecat din locuinta inchiriata ,dar primeste corespondenta pe aceeasi adresa.
Acum a venit de la o firma de recuperare ca daca nu plateste creditul va scoate la vanzare partea lui din apartament(un ap de 31 mp).
Intre timp tatal meu a murit si acolo locuieste in continuare mama mea.
Ce pot sa fac? Ce ma sfatuiti?
Mai pot sa fac partaj?

Alte discuții în legătură

Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)
Apartament dobandit in prima casatorie al3xn01 al3xn01 Buna ziua tatal meu inainte de casatoria mamei mele a mai fost casatorit , in timpul casatoriei are un baiat, a luat un apartament stil rate sau cum era pe ... (vezi toată discuția)
Probleme la vanzarea unui apartament mariuscostel mariuscostel O alta problema destul de grava....mama mea este despartita din anul 1992 de tatal meu.Cand s-au despartit fiecare si-a cumparat cate un apartament.mama a ... (vezi toată discuția)