avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pentru un credit de prima casa dacă am 3 luni vechime ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pentru un credit de prima casa dacă am 3 luni vechime la locul ...

Pentru un credit de prima casa dacă am 3 luni vechime la locul de munca și îmi prelungește contractu de munca cu încă 3 luni și nu pe nedeterminat pot sa fac un credit pentru prima casa??
Sau trebuie obligatoriu sa am contract pe perioada nedeterminata??
Iar dacă soția nu lucrează ca să poată fi băgata ca codebitor pot obține doar eu credit pentru prima casa??
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 21 Octombrie 2021
Fiecare banca are politica ei de creditare. Creditele, in general,nu pot sa depaseasca 35% din salariul dvs net. Cu doar3 luni vechime si contract pe perioada determinata nu cred ca va acorda nici macar un credit de nevoi personale. Cel mai bine mergeti la cateva banci si intrebati.
nu va da nicio bana credit in asemenea conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa CristinaBuzoianu CristinaBuzoianu Doresc sa contractez un credit prima casa. La firma la care lucrez am contract pe perioada nedeterminata, insa pe postul pe care lucrez in prezent, actul ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, banca, credit prima casa. 123soare 123soare In urma divortului am ramas cu un credit la banca pentru un apartament luat prin prima casa, creditul este luat impreuna cu fostul sotul. eu nu mai stau in ... (vezi toată discuția)
Schimbare codebitor credit ipotecar FlorinM85 FlorinM85 Buna ziua!Acum opt ani am luat un credit ipotecar pe 35 de ani,insa avnd nevoie de un codebitor,iar sotia neavand venituri,l-am luat pe cumnatul meu.Acum sotia ... (vezi toată discuția)