avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara În 2020 am deschis o firma de constructii, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara În 2020 am deschis o firma de constructii, din pacate ...

Buna seara
În 2020 am deschis o firma de constructii, din pacate nu a mers prea bine, si am adunat ceva datorii la anaf.
Am avut o discuție cu cineva de la anaf si mi-a cerut să plătesc 2000 lei pe lună, din pacate eu momentan nu am nici un venit. Singurul bun pe care il dețin pe numele meu este doar casa in care locuiesc cu familia. Poate sa imi puna sechestru pe casa ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:37, 24 Octombrie 2021
mai întâi trebuie sa ceara insolventa, dar da, poate pune sechestru. asta nu înseamnă ca va evacuează, ci doar ca nu puteți vinde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont personal mihaela-n mihaela-n Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: in 2009 eu si inca un asociat am infiintar un SRL (asociatul fiind tot un SRL). In toti acesti ani eu nu am activat ... (vezi toată discuția)
Neplata taxe și tva Lupu95 Lupu95 Buna seara! Vin și eu cu o intrebare, sunt nou pe forum și nu știu dacă a mai fost această discuție. Am o firma de construcții, iar în acest ultim an, ... (vezi toată discuția)
Somație amenda covid Vlad T Vlad T Bună seara! În data de 12.04.2020 am luat amenda pentru încălcarea prevederilor OM nr. 3/2020. Am contestat amenda deoarece polițistul nu mi-a cerut ... (vezi toată discuția)