avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, As avea o nelamurire legata de acordarea CCC, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, As avea o nelamurire legata de acordarea CCC, tinand cont ...

Buna,

As avea o nelamurire legata de acordarea CCC, tinand cont ca sotia mea este gravida. Ea este angajata de 2 ani la job-ul curent si ar dori sa intre in concediu de maternitate cu 2 luni inainte de a naste (luna a 7-a de sarcina).
Nelamurirea mea este urmatoarea:
Acel concediu maternal, se va putea considera a fi un venit astfel incat sa fie inclus in baza de calcul al CCC?
Multumesc, sper ca am fost destul de concis.
Astept cu interes un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 21 Octombrie 2021
Se considera venit astfel incat se ia in considerare la stabilirea indemnizatiei CCC.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce intra in calculul indemnizatiei de crestere copil? diana_sal diana_sal Buna ziua, am o nelamurire legata de modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Concret, in luna decembrie 2016 voi naste. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, concediu crestere copil - drepturi de autor spooker spooker Buna ziua, Am si eu cateva intrebari la care nu prea gasesc raspunsuri... Sotia este angajata la o firma unde este platita cu salariu fix + drepturi de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)