avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare ! Am un contract de executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare ! Am un contract de executare silita 1139/317/2020 judecatoria ...

Salutare ! Am un contract de executare silita 1139/317/2020
judecatoria Tg Carbunesti pentru un credit. Valoarea admisa de judecator este de 23.104,02 lei ,suma poprita in contul raiffeisen este de 26.207,59
lei, dupa plata unei sume de 140 9o suta patru zeci lei) lei si ulterior stagnare, am inceput serviciul la DM si in prima luna dupa ce am deschis contul de salariu sa instituit poprirea in valoare de 24.860,09? Ce este de facut si care este pana la urma suma reala pe care trebuie sa o platesc, suma din raiffeisen,suma din bt sau suma data de tribunal ? Legat de suma data de tribunal in valoare de 23.104,02 mai are dreptul careva sa aplice comisioane si taxe?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 18:02, 21 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Executorul judecatoresc (Bej care o fi) stabileste cheltuielile de executare si tot ce tine de executarea silita, taxe de popriri s.a.m.d . Pentru a afla suma exacta trebuie sa luati legatura cu Bej care o fi, sa va aduca la cunostinta suma finala ce o aveti de achitat. De asemenea, trebuia sa primiti actele privind executarea silita conform Art 667 Înștiințarea debitorului | Codul de Procedură Civilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita turelu turelu Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)
Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Executare silita balteanu valentin balteanu valentin Am o hotarare judecatoreasca, din 2011, prin care o banca trebuie sa imi plateasca, in calitate de tert poprit, o suma de bani. Dosarul de executare silita a ... (vezi toată discuția)