avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare grupei de munca de la unitati desfiintate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare grupei de munca de la unitati desfiintate

Bună ziua! In perioada oct 1984- mai 1992, am lucrat la fosta întreprindere C.M.A.C. Metaloglobus Buc. din str. Fântânica nr.38, sect.2. In cartea de muncă nu mi-au fost trecute grupele de muncă. Cum pot afla unde este arhiva? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
AncaDob, utilizator
Cel mai recent răspuns: AncaDob , utilizator 12:21, 21 Octombrie 2021
Buna ziua,
Eu zic sa va adresati firmei respective, pare activa...
[ link extern ] /
Mulțumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la uzina ... marius teodorescu marius teodorescu In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la Uzina de Tevi Republica, la doua sectii. Ultima dintre ele, sectia Grivita, a devenit incepind din ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)