Eu am dorit dizolvarea si lichidarea unui srl in temeiul art. art. 227 alin. (1) lit. b) si art. 235 din Legea nr. 31/1990, hotararea formulata avand urmatorul cuprins:"....asociatii.....in unanimitate, au hotarat urmatoarele:
1. Dizolvarea si lichidarea societatii ...... SRL conform art. 227 alin. (1) lit. b) si art. 235 din Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, prin acordul unanim al asociatilor de impartire a activelor ramase, dupa plata creditorilor, intre asociati."
Referenta de la registrul n-a fost de acord cu solicitarea de dizolvare concomitent cu lichidarea si m-a pus sa sterg optiunea lichidare, fapt pentru care acum am aprobata dizolvarea dar efectiv nu stiu ce sa solicit in cererea din urmatoarea etapa, astfel incat sa evit numirea unui lichidator. Am dorit o procedura rapida si m-am impotmolit de un functionar. Orice sfat e binevenit. Daca totusi nu se poate fara lichidator cum procedez sa-l numesc eu nu registrul comertului.
In concluzie care sunt etapele de desfiintare a unui srl . cu mai multi asociati cand exista hotararea de dizolvare / lichidare dar pentru care nu s-a cerut si aprobat decat dizolvarea.
Orice sfat e binevenit. Mutumesc!
~ final discuție ~