avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Obigatia angajatilor( de la bar) de a se vaccina
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Obigatia angajatilor( de la bar) de a se vaccina

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: In cadrul companiei mele am deschis un mic bar( vand doar cafea si produse ambalate( imbuteliate)). In oras au fost o serie de controale si am inteles ca angajatorul a fost santionat pe motiv ca angajatii de la bar sunt nevaccinati. Asadar, intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo prevedere legala prin care sunt obligata sa angajea sau sa mentin la bar doar persoane vaccinate? Am tot cautat si eu nu gasesc o asemenea prevedere. Poate ma ajutati dumneavoastra. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oana1 , utilizator 09:11, 22 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre ... Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari legate de drepturile noastre fundamentale! In primul rand, se poate ca eu ca persoana fizica, fara a termina domeniul de ... (vezi toată discuția)
Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)
Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)