avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Obigatia angajatilor( de la bar) de a se vaccina
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Obigatia angajatilor( de la bar) de a se vaccina

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: In cadrul companiei mele am deschis un mic bar( vand doar cafea si produse ambalate( imbuteliate)). In oras au fost o serie de controale si am inteles ca angajatorul a fost santionat pe motiv ca angajatii de la bar sunt nevaccinati. Asadar, intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo prevedere legala prin care sunt obligata sa angajea sau sa mentin la bar doar persoane vaccinate? Am tot cautat si eu nu gasesc o asemenea prevedere. Poate ma ajutati dumneavoastra. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oana1 , utilizator 09:11, 22 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatie tip cafenea, dar nu cafenea vch2009 vch2009 Buna ziua, De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)
Angajații fură și îmi înșală clienții. care sunt pașii de urmat și riscurile pentru ei? ContSters365386 ContSters365386 Detin o mica afacere(bar).Recent,am fost sesizat de un angajat ca ceilalti doi angajati au un sistem de a face bani: Sticlele goale de suc si apa plata sunt ... (vezi toată discuția)