avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurna vs telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurna vs telemunca

Buna ziua,


Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e varianta pentru a se putea acorda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 22 Octombrie 2021
In opinia mea, va trebui incetata telemunca si apoi trimis in delegatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca din strainatate temporar - interzisa? andrazam andrazam Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu telemunca. Contractul incheiat de mine cu compania la care activez permite efectuarea acesteia, iar de la ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)
Contract tele-munca inregistrat in romania pentru lucru de la domiciliu in strainatate CV_user CV_user Buna ziua, As dori sa stiu, in primul rand, daca este posibil un contract de munca de la domiciliu sau tele-munca in IT/informatica, iar angajatul sa ... (vezi toată discuția)