avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcarea taxata separat la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcarea taxata separat la intretinere

Buna ziua,
locuiesc intr-un complex rezidential de cca 2 ani. Plata intretinerii la apartament este destul de mare,dar de cateva luni ma confrunt cu o problema: detin si un loc de parcare la subteran,achitat integral,pentru care mi se face o factura separata ca si cum acel loc de parcare este considerat spatiu de locuit.Platesc deja la apartament salariile administratoprului,contabilului,curatenia,etc mi se percepe o factura asemanatoare(dar cu o suma mai mica,evident) pentru parcare. Este legal acest lucru? Si daca nu,cui ma pot adresa,avand in vedere ca la nivel de comunitate toate sedintele au fost un fiasco total?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:38, 26 Octombrie 2021
Este temeinic si legal,atat timp cat spatiul de parcare face parte din asociatia de proprietari,si la acel loc de parcare se asigura cutatenie,iluminat,etc
Viata într-un complex rezidențial e complexa:unii plătesc și pentru întreținerea zonelor verzi ale complexului și pentru barieră acces și este normal să fie așa pentru că toate trebuie întreținute nu pot fi lăsate să se degradeze,nu e ca la orice bloc unde e mai simplu dar nici nu exista dotările unui complex rezidential.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2021
mitabiciclista, utilizator
platim si noi si este corect,ma interesa numai daca trebuie sa platesc dublu administratorul si contabilitatea,mi se parea normal sa fac plata o singura data. De exemplu liftul il platim o data la apartament si o data la parcarea subterana. Cu aceeasi suma.
Platitul liftului de doua ori nu pare corect.Dar au mai fost prezentate cazuri identice pe forum,ce e drept apartamentul era pe un tronson al blocului și parcarea subterană pe alt tronson al blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare fara cota parte indiviza EUR/GBP EUR/GBP Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential construit in 2018. Complexul are o parcare subterana pe 2 nivele si una supraterana. Accesul la parcarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Taxa suplimentara la un ansamblu rezidential marinicafarafrica marinicafarafrica Buna ziua. Peste o luna semnez achizitionarea unui apartament dintr un complex rezidential in constructie si de curind am afla ca voi plati o taxa suplimentara ... (vezi toată discuția)