avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Urmează sa facem succesiunea după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Urmează sa facem succesiunea după tatăl meu, ...

Bună seara! Urmează sa facem succesiunea după tatăl meu, am primit scrisoarea de la notar. Suntem obligați sa facem succesiunea la notarul respectiv, sau putem opta pentru alt notar. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 01:01, 23 Octombrie 2021
Cauza succesorala este înregistrată pe rolul biroului notarial de la care ați primit citația. Acolo va adresați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). in tot ... Liana Lovinescu Liana Lovinescu Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). In tot acest timp, eu nu am fost in Romania (unde a decedat). El era recasatorit (sotia nu e mama mea). ... (vezi toată discuția)
Succesiune SOFRAN SOFRAN Buna ziua, In noiembrie 2016, a decedat tatal meu, ca si mostenitori este mama mea, fratele meu si eu. In luna ianuarie 2017respectiv in data de 12.01.2017 ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)