avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare salariat cu mai multe contracte ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare salariat cu mai multe contracte individuale de munca

Bună ziua,
Am următoarea situație: Salariata angajata din iunie 2021 cu contract de munca partial fără funcția de baza prezintă in august certificat medical cod 08 (sarcina și lăuzie). Pentru ca nu îndeplinea condiția de stagiu de cotizare am solicitat adeverință de la fostul loc de munca unde și-a încetat contractul în luna februarie (prin adăugarea stagiului din urma a cumulat 6 luni lucrate în ultimele 12)
Întrebarea este dacă am procedat corect adăugând stagiul din urma de la fostul loc de munca. Precizez ca nu am luat în calcul lunile lucrate la actualul loc de munca unde este încadrată cu funcție de baza, respectiv 8 ore în prezent.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela97 , utilizator 21:36, 23 Octombrie 2021
Da, ati procedat corect adăugând stagiul din urma de la fostul loc de munca.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Da, ati procedat corect adăugând stagiul din urma de la fostul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj in caz de expirare cim pe perioada determinata mixi_v mixi_v Buna seara, Eu am un contract pe perioada determinata si anume 23 iulie 2012-30 iunie 2013. Intrebarea mea este daca aceasta perioada acopera stagiul de ... (vezi toată discuția)
Somaj steaua59 steaua59 prima intrebare:persoana cu peste 30 de ani in cimpul muncii si salariu 1850 brut pe luna cit va avea somaj? si a doua interbare:cum poate intra in somaj daca ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj dupa cim cu jumate norma si concediu crestere copil? Mira_A Mira_A Buna ziua, Beneficiez de somaj daca am lucrat inainte de a intra in concediu crestere copil cu norma 6 ore timp de cel putin un an? Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)