avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara,In urma cu o luna m-am inscris la Scoala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara,In urma cu o luna m-am inscris la Scoala Postliceala ...

Buna seara,In urma cu o luna m-am inscris la Scoala Postliceala FEG ,din motive personale nu am putut ajunge inca din prima saptamana .Mentionez faptul ca nu am platit nici o rata .Acum am fost sunata de la secratariat si mi-a adus la cunostinta ca am primit penalizari .Doresc sa ma retrag ,dar chiar va trebui sa platesc si prima rata si penalizarile si retragerea ?S-a mai aflat cineva in astfel de situatie ,?
Cel mai recent răspuns: Kidaa09 , utilizator 21:43, 25 Decembrie 2021
Bună. Si eu am aceeași problema. Ai aflat ceva?

Giby a scris:

Buna seara,In urma cu o luna m-am inscris la Scoala Postliceala FEG ,din motive personale nu am putut ajunge inca din prima saptamana .Mentionez faptul ca nu am platit nici o rata .Acum am fost sunata de la secratariat si mi-a adus la cunostinta ca am primit penalizari .Doresc sa ma retrag ,dar chiar va trebui sa platesc si prima rata si penalizarile si retragerea ?S-a mai aflat cineva in astfel de situatie ,?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere scoli postliceale in acelasi timp mihaeladiana mihaeladiana Buna seara,in vara m-am inscris la o scoala postliceala de stat printr-o cunostinta, apoi la sf lunii septembrie m-am inscris la o alta postliceală ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului la cererea cursantului AndreeaCornelia1 AndreeaCornelia1 Bună ziua! M-am înscris la postliceala doresc să ma retrag dar se poate face doar daca plătesc o suma. In contract scrie \"după ce a achitat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in urma cu doua luni m-am inscris la scoala postliceala ... Ada1992 Ada1992 Buna ziua ! In urma cu doua luni m-am inscris la scoala postliceala achitant o taxa de inscriere in valoare de 200 de lei la care nu am primit chitanta si la ... (vezi toată discuția)