avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua ! In urma cu doua luni m-am inscris la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua ! In urma cu doua luni m-am inscris la scoala postliceala ...

Buna ziua !
In urma cu doua luni m-am inscris la scoala postliceala achitant o taxa de inscriere in valoare de 200 de lei la care nu am primit chitanta si la scurt timp o transa din taxa anuala .
Din motive serioase de sanatate am dorit sa ma retrag ,am facut cererea de retragere asa cum era normal ,dupa care am intrebat la secretariat daca imi mai pot recupera partial din suma pe care am achitat-o pentru prima transa din taxa .In contract este specificat ca odata ce te retragi pierzi banii dar doamna de la secretariat mi-a spus ca imi voi mai primi partial din bani .De o saptamana din moemntul retragerii nu am primit nici un raspuns ,azi luand atitudine si intreband eu daca exista vreun raspuns in ceea ce priveste situatia mea ..Secretara mi-a spus ca doamna presedinta este plecata doua saptamani din tara .
Va rog sa ma indrumati catre cee ce ar mai fi de facut in acest moment (daca se mai poate face ceva )?
Va multumesc !
O zi cu bine va doresc !
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
Ada1992, utilizator

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat retinuta Ramona_Manea Ramona_Manea Buna ziua, Cu ani in urma am depus actele pentru a ma inscrie in cadrul unei universitati,bineinteles diploma de bacalaureat in original. La vremea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa ma sfatuiesc in urmatoarea situatie: m-am ... cataado cataado Postliceala - taxe Buna ziua! As dori sa ma sfatuiesc in urmatoarea situatie: M-am inscris la o scoala postliceala cu gandul voi putea particpa si ... (vezi toată discuția)