avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Legat de interzicerea workshopurilor, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Legat de interzicerea workshopurilor, cursurilor de ...

Buna ziua! Legat de interzicerea workshopurilor, cursurilor de instruire pt urmatoarele 30 de zile - exista vreo exceptie prin care se pot organiza doar cu vaccinati/ trecuti prin boala, sau se interzic indiferent de tipul de participanti? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 24 Octombrie 2021
Se propune interzicerea, pentru o perioadă de 30 zile, a organizării și desfășurării evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.), cursurilor de instruire, workshop-urilor și conferințelor, precum și a concertelor și spectacolelor organizate în alte spații deschise sau închise cu excepția celor special destinate care aparțin instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.fiica mea de 17 ani doreste sa mearga la o reuniune ... elena2357 elena2357 buna seara.Fiica mea de 17 ani doreste sa mearga la o reuniune cu prietenii ei de revelion.Sunt aproximativ 10 persoane. Am vrut o parere avizata legat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in localitatea noastra incidenta cazurilor de coronavirus ... vanatorul vanatorul Buna ziua, In localitatea noastra incidenta cazurilor de coronavirus este intre 1 si 3. Se pot organiza evenimente (nunti, botezuri) in restaurant si in ce ... (vezi toată discuția)
Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, ... IonescuTudor IonescuTudor Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, privind situația epidemiologică nu știm dacă este legal in aceasta situatie. pe ... (vezi toată discuția)