avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INCETARE CONTRACT ARENDA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INCETARE CONTRACT ARENDA

Bună ziua , as vrea sa știu dacă un contract de arenda poate înceta în situația în care se schimba proprietarul ( dezbatere succesiune). Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 24 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai e valabil un contract de arendă după moartea proprietarului de teren?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces arendator orianadiana orianadiana Buna ziua, cum se procedeaza corect in cazul decesului arendatorului? Se reziliaza contractul printr-o decizie a arendasului si se inceie un contract nou cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de arendare ContSters278009 ContSters278009 Va rog sa-mi spuneti daca un contract de arendare este valabil daca este intocmit cu o alta persoana decat proprietarul ( mostenitorul ) legal. Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incetare contract arenda cretu silvia cretu silvia Buna ziua. Tatal meu a decedat in 2013 si are un contract de arendare inca valabil. Dar noi mostenitorii inca nu am facut succesiunea si nu stiu cand o vom ... (vezi toată discuția)