avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am avut un abonament la Orange făcut în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am avut un abonament la Orange făcut în anul 2018. ...

Buna ziua.
Am avut un abonament la Orange făcut în anul 2018. Până anul trecut în noiembrie am reușit să mă țin de plata facturilor lunare, apoi din cauza pandemiei nu am mai putut suporta cheltuiala. In luna ianuarie 2021 mi sa suspendat abonamentul pentru neplata facturilor. In aprilie 2021 am reușit să achit facturile restante dar sa reziliat contractul pe motiv de nerespectare a termenului de plată eu achitând restanță facturilor la 3 zile după termenul dat de ei. la început lunii mai am primit foaie acasa cum că am de achitat contravaloarea abonamentului reziliat de 4500 lei. In tot acest timp am fost contactat de către firma de recuperare pentru a achita. Eu am intenția să achit acea suma dar pur și simplu nu am posibilitatea. Întrebarea mea este, pentru astfel de suma cat de interesata credeți că ar fi firma de recuperare creanțe sa meargă în instanța???
Întreb deoarece am citit că la 3 ani de la emiterea ultimei facturi se prescrie acea datorie plus că pentru firma de recuperare ar fi o cheltuiala prea mare cu procesul de recuperare în instanța..

Aștept rapsuns.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Dataorie servicii telefonie mobila iulia.N iulia.N Buna seara! As dori daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Am avut un abonament in 2003 pe 12 luni dar din motive financiare nu am reusit sa-l ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata - consecinte care decurg Dorky Dorky Problema : Am avut un abonament la Orange pe 12 luni pentru un telefon cu abonament inclus. Cand am luat telefonul mi s-a spus ca trebuie sa platesc cea ... (vezi toată discuția)