avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. In cazul unei separari de 4 luni, mama ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. In cazul unei separari de 4 luni, mama stand cu copilul ...

Buna ziua. In cazul unei separari de 4 luni ..mama stand cu copilul la domiciliul propriu(inainte de casatorie) , tatal si a cautat copilul dupa 3 luni si nu scrie mesaj legat de copil sa vada ce face, avand pretentia sa i dea mama detalii de copil(eu stiu ca ea nu e obligata sa faca asta) ..mama poate fii cu altcineva? Sau se considera adulter avand casatorie chiar daca s separati?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:07, 24 Octombrie 2021
Tatăl are dreptul la ce a cerut și la mult mai mult.
Apelati la avocat foarte bun dacă vreți sa va apărați ca lumea și sa aveți o abordare corecta de apărare în toate privințele.
Se pot întâmpla multe lucruri în astfel.de cazuri și este bine sa fiți bine informată de avocat în mod confidential.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Faptul ca nu l cauta, mama e obligata sa i dea raportul tatalui ce se intampla cu copilul?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Tatăl are dreptul la ce a cerut și la mult mai mult.
Apelati la avocat foarte bun dacă vreți sa va apărați ca lumea și sa aveți o abordare corecta de apărare în toate privințele.
Se pot întâmpla multe lucruri în astfel.de cazuri și este bine sa fiți bine informată de avocat în mod confidential.

Nu are treaba cautatul cu raportul.
Poate cere relatii în scris pentru informare fără sa vada copilul.
Daca aveti avocat bun puteți controla.situatia.
Daca isi ia el avocat bun va poate jupui tare de bani sau chiar sa va facă mari probleme.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei minorului de catre mama, care recunoaste adulterul avut loc in timpul separarii in fapt Anonimus00 Anonimus00 Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil din relatie extraconjugala nicol30_ro nicol30_ro Buna ziua Va rog frumos un sfat! Ce e de facut in cazul in care apare un copil dintr-o relatie extraconjugala din partea sotului, sotia acceptand copilul, ... (vezi toată discuția)
Numele copilului lilu2014 lilu2014 Buna ziua, sunt necasatorita si urmeaza sa am un copil. Nu dorim sa facem nunta, iar copilul momentan am hotarat sa poarte numele tatalui. Ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)