avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuiel;i deductibile I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuiel;i deductibile I.I.

Cheltuiala cu chiria pt. spatiul inchiriat aferent desfasurarii activitatii se considera cheltuiala deductibila?
Ce alte cheltuieli sunt considerate deductibile ,de ex. pt. activitatea de comert?Va rog daca se poate sa-mi atasati lista acestora pe intelesul unui om de rand .Denumirile din codul fiscal sunt mai greoaie daca nu ai cunostinte de contabilitate.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:03, 12 Ianuarie 2010
Da, este deductibila dpdv fiscal.

In luna oct 2009 pe acest site s-au publicat o serie de articole despre deductibilitate; iata un link util:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare chirie ELY63 ELY63 Am inchiriat un apartament in alt judet ca locuinta de serviciu dar nu am declarat punct de lucru.Trebuia declarat punct de lucru pentru a deduce cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
Decontare chirie princessmaya princessmaya Este un apartament inchiriat,iar persoana care l-a inchiriat este si administatorul unei firme.Ar putea cumva sa deconteze chiria din incasarile ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)