avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Decontare chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Decontare chirie

Am inchiriat un apartament in alt judet ca locuinta de serviciu dar nu am declarat punct de lucru.Trebuia declarat punct de lucru pentru a deduce cheltuiala cu chiria? Se pot deconta cheltuieli cu intretinerea(la asociatia de proprietari),lumina ?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 21:35, 12 Ianuarie 2015
Da, trebuie.Se pot deconta cheltuielile cu utilitatile si chiria proportional cu suprafata utilizata in scopul desfasurarii activitatii economice
diana_irena a scris:

Da, trebuie.Se pot deconta cheltuielile cu utilitatile si chiria proportional cu suprafata utilizata in scopul desfasurarii activitatii economice

Am citit ca in cazul inchirierii ca locuinta de serviciu nu e obligatoriu sa declar punct de lucru .As vrea si alte raspunsuri si baza legala
Sper sa primiti si alte raspunsuri.Pana atunci puteti citi aici www.avocatnet.ro/content/art...
Puteti constata daca locuinta de care vorbiti poate genera cheltuieli deductibile in cazul dumneavoastra.
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul fiscal al cheltuielilor cu locuinta de serviciu inchiriata CarmenDia CarmenDia Am rugamintea sa ma ajutati intr-o speta mai putin obisnuita. Este vorba de un SRL cu 2 asociati, sot si sotie, sotul administrator desemnat prin statut, ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Decontare chirie princessmaya princessmaya Este un apartament inchiriat,iar persoana care l-a inchiriat este si administatorul unei firme.Ar putea cumva sa deconteze chiria din incasarile ... (vezi toată discuția)