avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă fostul soț plătește cu titlul de pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă fostul soț plătește cu titlul de pensie alimentara o ...

Dacă fostul soț plătește cu titlul de pensie alimentara o suma ușor mai.mare pe luna, din proprie inițiativa, fosta soție trebuie sa restituie ce excede suma stabilita la notar? Cum se interpretează acel excedent? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:46, 25 Octombrie 2021
intrebati-l prin mesaje ce reprezinta diferenta> el poate plati cat doreste peste cat v-ati inteles, dar sa nu zica mai tarziu ca din greseala si sa v-o ceara inapoi cand s-o aduna o suma considerabila.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se considera contributie voluntara, desigur, dacă nu exista alta înțelegere între parti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii bloc apfel apfel Buna seara! As dori sa stiu si eu daca este legal ca asociatia de proprietari sa nu-mi scada din factura la intretinere excesul de fond de reparatii ... (vezi toată discuția)
Salutare! Înainte sa ma despart de soția mea am cumpărat niște ... User02 User02 Salutare! Înainte sa ma despart de soția mea am cumpărat niște bijuterii și le am plătit cu cardul. Aceasta și-a însușit aceste bijuterii fără voia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexutu123 Alexutu123 Pentru ce pot fi folositi banii din pensia alimentara stabilita prin notariat? ( Alimente pentru copil ?, cost cu locuinta- partea copilului ?, taxe scoala ... (vezi toată discuția)