avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Intrebare referitoare la telemunca / restrictii Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Intrebare referitoare la telemunca / restrictii Covid

Buna ziua,

Pe la jumatatea lunii noiembrie dorim sa facem un workshop, un teambuilding la o cabana cu echipa de la munca pentru a face un training pentru un serviciu care va fi lansat incepand din luna decembrie.
Fiecare dintre participanti are certificat verde si este vaccinat. Vom fi in total 7 oameni care participa la workshop.

Avand in vedere ca in momentul de fata s-au implementat noi restrictii COVID pentru organizarea de evenimente, as vrea sa va intreb daca definitia cuvantului "eveniment" se refera doar la nunti, botezuri, etc? Sau si la training-uri si workshop-uri pentru persoane care lucreaza in regim de telemunca.

Ar putea cei de la resurse umane sa elibereze o adeverinta care sa ateste ca adunarea la cabana e absolut necesara pentru dezvoltarea personalului si sa demonstreze ca este necesar sa facem acest training, fara ca noi sa comitem vreo ilegalitate?

Ce parere aveti? Cum am putea cel mai usor pentru toti tertii sa facem acest teambuilding?

Multumesc anticipat,
Ionut

Alte discuții în legătură

Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)
Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)