avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Va rog frumos, ma puteti lamuri daca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Va rog frumos, ma puteti lamuri daca exista temei ...

Buna seara! Va rog frumos,
ma puteti lamuri daca exista temei legal sa pot lucra de acasa (specificul muncii mele permite) in vacanta aceasta de 2 saptamani, in care afterurile sunt inchise si nu am cu cine sa il las pe fiul meu minor, in varsta de 9 ani? Mentionez ca sunt familie monoparentala, prin decesul sotului.

Multumesc frumos.
Ramona B.

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil minor poate sa decida cu care dintre parinti sa stea susca lenuta susca lenuta buna seara.. am un baiat in varsta de 13 ani,si in urma divortului a fost incredintat bunicilor din partea tatalui, noi ne fiind in romania cind s-a desfasurat ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei monoparentale SymoCry SymoCry Buna ziua, Eu sunt divortata dupa care am avut un copil si nu m-am recasatorit, deci sunt mama singura cu copil. Sunt considerata familie monoparentala? In ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)