avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Indemnizatia de crestere a copil si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Indemnizatia de crestere a copil si alocatia pana ...

Buna ziua. Indemnizatia de crestere a copil si alocatia pana pana la 2 ani..de exemplu se vireaza in octombrie, eu iau pentru septembrie sau luna octombrie?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu vytyman vytyman Buna ziua, Acum o luna mi s a facut poprire pe salariu in urma unui ordin judecatoresc .Am primit anterior atat sotia mea cat si eu instiintare ca ni se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2020 Geanina01 Geanina01 As avea nevoie de informatii, privind depunerea actelor pentru indemnizatia de cresre copil. Am fost astazi la sediul din Floarea Rosie si nu mi s-au dat prea ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc jk3443 jk3443 Buna ziua. Doresc sa stiu cum se calculeaza exact indemnizatia pentru concediul de crestere a copilului. Stiu ca este necesar sa fi lucrat 12 luni in ultimele ... (vezi toată discuția)