avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzufruct viager --Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzufruct viager --Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are cumparatorul ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are cumparatorul unui apartament cu clauza de uzufruct viager in care doreste sa locuiasca, fata de fostul proprietar ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radulescu S , utilizator 06:11, 30 Octombrie 2021
cine vrea sa locuiasca, locuieste cu acceptul uzufructuarului.
Deci, proprietarul poate locui numai cu accept.
Va multumesc!

Ps.
Cine suporta cheltuielile :
Impozit, fond rulment, reparatii, etc ?
Multumiri!
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
Radulescu S, utilizator
proprietarul suporta impozitul si fondul de rulment si reparatiile.
uzufructuarul plateste ce foloseste, el plateste intretinere.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire fond rulment puimicc puimicc Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra cu privire la urmatoarea speta: Cazul X este proprietarul unui apartament, locuieşte în apartament, îşi ... (vezi toată discuția)
Probleme contract vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager gabi_cristina2004 gabi_cristina2004 Am si eu o mare problema si sper sa gasesc un raspuns sau un ajutor la problema mea. In 2005 locuind cu chirie cu sotia mea, mama a insistat sa ne mutam cu ea ... (vezi toată discuția)
Drepturile uzufructuarului in asociatia de proprietari cyan cyan In conditiile in care uzufructuarul a fost membru in asociatia de proprietari si continua sa locuiasca in imobil, mai are drepturile prevazute de Legea ... (vezi toată discuția)