avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se realizează succesiunea după bunici (de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se realizează succesiunea după bunici (de pe tata) ,cu ...

Cum se realizează succesiunea după bunici (de pe tata) ,cu tatăl decedat și frații tatălui în viața ? Care sunt pașii ?
Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:22, 26 Octombrie 2021
Notar dacă va înțelegeri instanța de judecată dacă nu vor să rezolvați la notar. amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după tata si bunici Alyealina Alyealina Buna ziua, va rog sa ma sfătuiți ce pasi as putea sa urmez pentru a putea dezbate succesiunea după tatăl meu si bunicii (părinții tatalui). Tata a ... (vezi toată discuția)
Succesiune la care nu vor sa participe toti mostenitorii casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poae face in urmatorea situatie. Bunicii din partea tatalui au decedat,ultimul acum 10 ani. Bunicii ... (vezi toată discuția)
Intrebare mostenire tata decedat andrei0901 andrei0901 Salut Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)