avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara .Am o decizie medicala cu grad 3 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara .Am o decizie medicala cu grad 3 de invaliditate dat ...

Buna seara .Am o decizie medicala cu grad 3 de invaliditate dat de o comisie medicala cu drept de munca 4 ore.Daca angajatorul îmi cere certificat verde și eu refuz vacinarea care îmi încalcă drepturile mele că un act medical este optional și nu obligatoriu îmi poate desface contractul de muncă. Țin să menționez că înainte aveam contract pe perioada nedeterminata dar de 2 ani am act adițional conform deciziei medicale dat de comisie. Știu că conform legii 263/2010 art. 81 alineatul 1 nu îmi poate desface contractul de muncă sau nu mă poate da afară. Mulțumesc anticipat. Aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 27 Octombrie 2021
art.81 alin.1 Legea 263/2010 nu are legatura cu incetarea raportului de munca.

Refuzul vaccinarii , in prezent, nu constituie legal motiv de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie ... Izaura1969 Izaura1969 Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie de invaliditate gradul 3 angajatorul mă poate detașa in alt loc de muncă pe o ... (vezi toată discuția)
Sunt incadrata in gradul iii de invaliditate. pot sa lucrez 4 ore/zi pana la primirea deciziei de pensie? corneliah corneliah Am si eu o intrebare la care va rog sa-mi dati un raspuns : Mi-am depus dosarul la casa de pensii impreuna cu decizia medicala de incadrare in gr.III de ... (vezi toată discuția)
Comisia a hotarat depensionarea tatalui meu mantraian mantraian Tatal meu are 61 de ani si a primit o pensie de boala conform dosarului medical pana in aceasta toamna cand in cadrul comisiei a primit decizia de suspendare a ... (vezi toată discuția)