avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie ...

Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie de invaliditate gradul 3 angajatorul mă poate detașa in alt loc de muncă pe o perioadă.. Daca refuz mă poate da afară sau îmi poate desface contractul de muncă pt refuz. Țin să menționez că înainte de această pensie de invaliditate aveam contract cu perioada nedeterminata de 12 ani și de 2 ani am am act adițional conform deciziei medicale..Mantescu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 11 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detasare in alt loc , ce presupune ? ... schimbarea locului de munca , dintr-un departament in altul .... detasare la un alt angajator etc. ... detaliati
La același angajator pt efectuarea inventarului bunurilor mobile din instituție și a mărfii din magazie gestiunea . Adică ne iau pe noi iar cei care trebuie să-l facă stau . Eu sânt educator specializat lucrez cu copii.

Cornel Vasile a scris:

Detasare in alt loc , ce presupune ? ... schimbarea locului de munca , dintr-un departament in altul .... detasare la un alt angajator etc. ... detaliati

Da, puteti fi numita in comisia de inventariere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domnule avocat cornel vasile conform răspunsului va descriu ... Izaura1969 Izaura1969 Domnule avocat Cornel Vasile conform răspunsului va descriu că este același angajator dar în alt domeniu fata de cel în care lucrez eu. Eu sânt educator ... (vezi toată discuția)
Inventar gestiune napoleonul napoleonul Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o problema și nu știu cum să o rezolv. sunt ... Mantescu Mantescu Buna seara am o problema și nu știu cum să o rezolv. Sânt angajata din 2008 cu contract pe perioada nedeterminata. Din 2020 am o pensie de boala eliberată ... (vezi toată discuția)