avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Domnule avocat Cornel Vasile conform răspunsului va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Domnule avocat Cornel Vasile conform răspunsului va descriu ...

Domnule avocat Cornel Vasile conform răspunsului va descriu că este același angajator dar în alt domeniu fata de cel în care lucrez eu. Eu sânt educator specializat lucrez cu copii .Iar domeniul unde trebuie să fiu detașat este vorba de inventar in domeniul bunurilor mobile ale instituției și gestiunea mărfi din magazia cu alimente . Daca refuz ce pot păți pot fi dată afară eu având program de 4 ore conform deciziei medicale iar șefa mea spune că pot lucra 8 ore.daca refuz voi fi dată afară . Ce pot face mai am la dispoziție 5 zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 11 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Programul cu 8 ore pentru dvs este nelegal ... daca va da afara puteti contesta in instanta decizia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie ... Izaura1969 Izaura1969 Daca am act adițional pe o perioadă de un an de 4 ore cu decizie de invaliditate gradul 3 angajatorul mă poate detașa in alt loc de muncă pe o ... (vezi toată discuția)
Sunt foarte presat la locul de munca alexandru moldovan alexandru moldovan sunt in preaviz de 20 de zile si urmeaza de marti 10-11-09 sa intru in somaj. lucrez la un magazin de materiale de constructii ca lucrator comercial as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Drept comercial - probleme inventar Alali Alali Buna ziua, Doresc sa imi spuneti daca ma puteti ajuta intr-o problema pe care o intampin la locul de munca. Sunt Sef depozit in cadrul societati. Gestiunea ... (vezi toată discuția)