avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot solicita detalii (gen data la care s-au deplasat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot solicita detalii (gen data la care s-au deplasat in locatie, ...

pot solicita detalii (gen data la care s-au deplasat in locatie, numele agentilor si masurile dispuse) despre procesul prin care Politia Locala prelucreaza/solutioneaza o sesizare? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice noaptea - cum convingi pe cei care trebuie sa aplice legea sa o aplice ContSters320820 ContSters320820 Buna ziua ieri seara am experimentat in mod neplacut cum se aplica aceasta lege in Voluntari unde locuiesc. A fost o petrecere in curte cu taraf de ... (vezi toată discuția)
Pv intocmit in ilegalitate? dumitreldd dumitreldd Mi s-a intocmit pv retinere permis astfel: - in data de 08.07.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere sub pretextul conducerii cu viteza in ... (vezi toată discuția)
Cate infatisari au loc intr-un proces de anulare pv si contraventie? dumitreldd dumitreldd Pe 24.04 este a patra infatisare in cadrul unui proces in care am solicitat anularea unui pv de contraventie. La primul nu s-a prezentat ipj si nici martorul, ... (vezi toată discuția)