Va rog sa-mi comunicati daca este legal ca vecinul mi-a deschis un proces pe civil pentru granituire , avand in vedere ca titularul terenului si al imobilului este fiul meu ?
Domnule nu se Pune problema de legalitate,oricine are acces la justiție dreptprevazut de constituție.Probabil nu stia cine este proprietarul,nu a verificat la cartea funciară etc.Isi poate modifica acțiunea,dvs puteti face aparari arătând că nu sunteți.proprietar etc.In cazul.in cate actiune a estecrespimsa ca neîntemeiată ssu pe o excepție pe care eventual o puteti invoca puteti.obliga reclamantul.la plata cheltuielilor de judecată.
Am inteles ,multumesc frumos pentru lamurire .
In acelasi timp , fiul meu ,proprietar al terenului si al imobilului,minor fiind , pt.care detin dispozitie de curatela sa-l reprezint in fata oricarei intitutii , legal poate fi actionat in instanta pt granituire ?
Ca o paranteza in acest caz nu este vb.de nici o incalcare a proprietatii persoane care insista cu astfel de actiune ....intreb ca sa-mi fac o idee .
Buna ziua
Ionut06
Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)
Litigiu hotar
iulianirinel
Ma numesc Tutunaru Iulian si am o casa in jud.Teleorman.Problema este urmatoarea: vecinul din fata are casa asezata pe hotar si as vrea sa stiu ce drepturi are ... (vezi toată discuția)