avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, Mâine sunt programat să îmi refac ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, Mâine sunt programat să îmi refac Buletinul pentru ...

Bună ziua,

Mâine sunt programat să îmi refac Buletinul pentru o programare pe care am facut-o cu o lună în urmă.

Dacă mâine, mi se refuză intrarea în primărie, implicit nu îmi pot depune actele pentru noul buletin pe motiv că nu am certificat verde, ce pot face dpdv legal?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 20:52, 28 Octombrie 2021
Faceti un test rapid si gata... sau RT-PCR... sau dovediti ca ati trecut prin boala... sau vaccin... Alta solutie nu aveti
Mulțumesc pentru raspuns Ionut. Eu speram la un mod de apărare legal împotriva acestui abuz. Practic fără C.I. în societate nu exiști, nu poți face nimic legal și atunci cum este posibil să ți se limiteze acest drept?

Ionut.ion a scris:

Faceti un test rapid si gata... sau RT-PCR... sau dovediti ca ati trecut prin boala... sau vaccin... Alta solutie nu aveti

Cred ca ai auzit de live.ul deputatei ce nu a putut intra pentru actele mașinii... Și până nu atacă cineva hotărârea in instanță sau la CCR se aplică...
Sună și vezi ce spun...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea ... Absidia Absidia Bună seara! Aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea este voluntară și neobligatorie în România, accesul în centrele comerciale doar pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)
Nevaccinat exclus de la cursurile universitare Radu Palu Radu Palu Facultatea nu-mi permite accesul in cladire fara certificat verde. Estel legal? Implicit sunt astfel exclus de la cursuri, acestea netinandu-se online. (Anul ... (vezi toată discuția)