avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Exista posibilitatea de a intra in insolventa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Exista posibilitatea de a intra in insolventa personala avand ...

Exista posibilitatea de a intra in insolventa personala avand in vedere ca am datorii peste 40000 lei si sunt cu platile intarziate?

Alte discuții în legătură

Insolventa companie ruxandra85 ruxandra85 buna ziua, as dori sa stiu daca se poate ca o companie care nu mai are datorii la furnizori, nici incasari,insa are datorii la stat poate intra in insolventa? ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit georgiana_matei georgiana_matei Angajatorul ne ameninta de ceva timp cu neplata concediului de odihna. Mentionez ca suntem angajati cu carte de munca dar si ca firma este in insolventa la ... (vezi toată discuția)