avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,am rugămintea de a- mi da un sfat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,am rugămintea de a- mi da un sfat inurmatoarea speță: ...

Bună ziua,am rugămintea de a- mi da un sfat inurmatoarea speță: in urma cu 29 de ani,fiul meu de 20 de ani a fost ucis intr- o altercație in care a intervenit.Ucigasii,tată și fiu,au fost condamnați la 24 ani,au executat pedeapsa.Unul din ucigași a decedat,celălalt,fiul,dorește acum reabilitarea.Pentru că nu a plătit despăgubirile civile de 227.600 lei in anul 1993,cînd s- a dat sentința definitivă acum in octombrie 2021, îmi trimite mandat poștal cu suma de 22,76 roni - despăgubiri civile- pt.moartea unui tinar de 20 de ani!Întreb: cei 227.600 lei din 1993 sunt egali cu 22,76 roni in 2021??Ce pot face eu in acest caz,pt.ca ucigașul sa nu fie reabilitat pe cale judecătorească???Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Daune morale nobi nobi cum pot afla sigur daca am daune morale de platit (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa ma reabilitez ! adonisalexandru adonisalexandru In anul 1993 am fost condamnat la 1 an si 6 luni pt. conducere in stare de ebrietate si fara permis din care am executat 9 luni. As vrea sa ma reabilitez dar ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecatoreasca nelutzu_888 nelutzu_888 buna ziua .As dorii sa imi spuneti si mie la ce data intervine reabilitarea daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare in anul 2006 luna octombrie ,am vrut ... (vezi toată discuția)