avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, am o mica mare problema: e posibil sa fii ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, am o mica mare problema: e posibil sa fii obligat ...

Buna ziua, am o mica mare problema: e posibil sa fii obligat de primărie sa plătești taxa de salubritate pentru sediul social al firmei daca nu realizezi nici un tip de activitate acolo? E legal sa fii obligat sa plătești un serviciu de care nu beneficiezi? Țin sa precizez ca sediul social este locuința mea personala pentru care am deja un contract de salubritate pe persoana fizica si plătesc pentru toți membrii din casa, iar acum sunt obligata sa plătesc taxa de salubritate pentru firma chiar daca nu generez gunoi si nu beneficiez de acest serviciu doar pentru firmă.

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Plata serviciu de salubritate de catre pfa. iulian_ctc iulian_ctc Am un PFA, un mic atelier de croitorie, iar incepand cu luna Aprilie primaria Sector 4 printr-o hotarare de consiliu local nr9 / 2016 au hotarat ca toate PFA ... (vezi toată discuția)