avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reținere pașaport ca garanție pentru datorie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reținere pașaport ca garanție pentru datorie bănească

Buna seara! Am o intrebarem desi cred ca intuiesc raspunsul, as dori un sfat juridic!
Mi s-a luat sau retinut pasaportul de catre fostul prieten, fara sa stiu ( am aflat cand mi a spum l a luat din poseta) ca si garantie la o datorie baneasca.
As vrea sa stiu ce pot face din punct de vedere legal sa-l recuperez.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:06, 29 Octombrie 2021
Il declarați furat/,pierdut si va faceti altul.Puteti face o sesizare la poliție dar va trebui dovedită susținerea dvs iar,pe de alta parte va dura mult soluționarea..
Multumesc, Problema e ca e mult de umblat ca am viza de SUA in acel pasaport.
Faceti o sesizare la poliție poate se sperie sau înainte o notificare trimisa prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ambasada sua mi-a reținut pașaportul după interviu și mă somează să mă prezint din nou. ce se poate întâmpla dacă nu mă prezint și îmi abandonez pașaportul acolo? Cupcake Cupcake Buna ziua, Ieri am sustinut interviul pentru obtinerea vizei turistice pentru SUA. La sfarsitul interviului am fost felicitat ca am obtinut-o, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Martor indirect la furt din supermaket. aveau dreptul agenții de pază să mă controleze și pe mine, doar pentru că aveam cumpărăturile în același coș cu persoana care a sustras un parfum? violetabraila violetabraila Buna ziua. Va rog sa ma sprijiniti cu o informatie. Aseara am fost la cumparaturi intr-un magazin Kaufland cu o cunostinta, insotitite de catre copiii nostri. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american andreea333s andreea333s Buna ! Eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim in Romania.El este cetatean american si viza o are expirata de 5 luni.Poate intra in Ro cu viza expirata?Eu ... (vezi toată discuția)