avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am un CI PROVIZORIU expirat din luna Iunie il mai pot ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am un CI PROVIZORIU expirat din luna Iunie il mai pot folosi ...

Am un CI PROVIZORIU expirat din luna Iunie il mai pot folosi tinand cont de situatia Pandemiei.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soția mea este consilier în cadrul unei primarii, ... smith20028 smith20028 Bună ziua, soția mea este consilier în cadrul unei primarii, pe resurse umane. După cum se știe, anul acesta mandatul primarului s-aprelungit automat. ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie notariala ci expirata alinaioana79 alinaioana79 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: am o declaratie notariala de la sotul meu pentru a calatori cu 2 copii minori in Anglia in perioada iunie 2015- ... (vezi toată discuția)
Prelunrirea indemnizației la copi cu handicap până la vârsta de 3 Andreea Patricia Andreea Patricia Bună ziua, vreau să vă întreb eu am un copil cu asm bronsic,și pe 15 iunie am comisia, iar cei de la muncă m-au sunat astăzi că pe data de 3 iunie ... (vezi toată discuția)