avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate declaratie notariala CI expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate declaratie notariala CI expirata

Buna seara.

Ma aflu in urmatoarea situatie: am o declaratie notariala de la sotul meu pentru a calatori cu 2 copii minori in Anglia in perioada iunie 2015- iunie 2016. In declaratia respectiva este trecuta cartea mea de identitate care expira inainte de a iesi din tara. In situatia in care imi schimb cartea de identitate sau ies din tara cu pasaport acea declaratie mai este valabila tinand cont ca se schimba anumite date din continutul ei? Ce demersuri ar trebui sa fac sa nu am probleme la frontiera.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: alinaioana79 , utilizator 21:19, 21 Iulie 2015
Buna seara,

Faceti acum o fotocopie dupa actuala CI si luati-o cu dvs. Nu ar trebui sa conteze seria si numarul pentru ca aveti CNP-ul ca element de identificare unic + acelasi nume insa na, sa fie acolo :)
Atata timp cat va legitimati cu un act de identitate in termen de valabilitate iar in declaratia notariala este trecut CNP nu ar trebui sa intampinati probleme chiar daca in declaratie esre trecuta alta serie si nr de CI.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem calatori? pasc72 pasc72 Buna ziua! Am o fata de 15 ani si mama ei este in Italia din Martie 2018. Noi facusem o procura notariala prin care ea imi permitea sa plec cu fata in Anglia, ... (vezi toată discuția)
Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)
Declarație părăsire țara cu copil minor buna seara, soțul meu mi-a făcut o declarație de părăsire ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna seara, Soțul meu mi-a făcut o declarație de părăsire a României cu copilul nostru minor ! Problema este ca , pe declarație erau trecute ... (vezi toată discuția)