avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Putem calatori?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Putem calatori?

Buna ziua! Am o fata de 15 ani si mama ei este in Italia din Martie 2018. Noi facusem o procura notariala prin care ea imi permitea sa plec cu fata in Anglia, asta cu o luna inainte ca ea sa plece in Italia, dar mie-mi expira cartea de identitate pe 01.02.2019, in 2 zile, iar pe procura am specificat cartea de identitate ca actul pe care il prezint la calatorie. Am pasaportul valabil pentru inca 3 ani. Intrebarea, pot calatori cu pasaportul chiar daca el nu este specificat pe procura? Mersi!
Cel mai recent răspuns: pasc72 , utilizator 19:36, 30 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Puteți călători cu pașaportul, dar mă gândesc că o să vă reînnoiți și cartea de identitate, nu?
Faceți o copie după actuala CI ca s-o puteți arăta dacă ieșiți din țară înainte de a o schimba.

Buna seara. Multumesc foarte mult de informatie. Da, am sa-mi reinnoiesc si cartea de identitate, dar asta cand ne intoarcem din Anglia, in luna Mai. Cum vom pleca pe data de 02.02, in 3 zile, nu am timp suficient sa o reinnoiesc acum. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Pot calatori din anglia in romania cu carte de identitate ce expira in ziua zborului? ella4bella ella4bella Buna ziua. As dori sa stiu daca pot calatori din Anglia in Romania cu carte de identitate ce expira in ziua zborului sau trebuie sa merg la ambasada pentru ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)