avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declarație părăsire țara cu copil minor Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declarație părăsire țara cu copil minor Buna seara, Soțul meu mi-a făcut o declarație de părăsire ...

Buna seara,

Soțul meu mi-a făcut o declarație de părăsire a României cu copilul nostru minor !

Problema este ca , pe declarație erau trecute datele mele de pe cartea de identitate iar eu am pierdut-o ! O sa îmi fac alta carte de identitate dar nu vor mai corespunde datele de pe cartea veche de identitate cu carta de identitate noua

Am vreo șansa sa pot părăsi România cu fetița și sa nu mai fie nevoit soțul sa îmi facă alta declarație ? Sau sunt ceva demersuri ce as putea face in acest sens ?

El e in Ol eu in Ro și vrem sa ne întoarcem in Olanda și noi !

Pașaportul meu este valabil ….

Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: IULIA-IULIA , utilizator 12:05, 27 Iulie 2021
Declaratia e valabila, acordul fiind pt deplasarea copilului cu dvs, nu cu acea carte de identitate.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator

gi-jane2 a scris:

Declaratia e valabila, acordul fiind pt deplasarea copilului cu dvs, nu cu acea carte de indentitate,

Deci eu pot prezenta la poliția de frontiera aeroportul Cluj declarația actuala cu datele de pe CI dar sa am cu mine ca metoda de identificare Pașaportul ?
Aveți cnp-ul, care nu se modifica.
Important este acordul soțului ca minorul sa iasă din țară însoțit de dvs, identificata prin cnp

raluk0207 a scris:

Aveți cnp-ul, care nu se modifica.
Important este acordul soțului ca minorul sa iasă din țară însoțit de dvs, identificata prin cnp

Perfect !

Va mulțumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate declaratie notariala ci expirata alinaioana79 alinaioana79 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: am o declaratie notariala de la sotul meu pentru a calatori cu 2 copii minori in Anglia in perioada iunie 2015- ... (vezi toată discuția)
Calatorie copil chonkar chonkar Suntem in vacanta in india , sotul meu find cetatean Indian, iar eu si copilul vrem sa mergem de aici acasa in romania de pasti. Daca sotul nu calatoreste cu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor in strainatate luiza-marinela luiza-marinela pot sa fac imputernicirea fara a specifica nr de pasaport.....?ptr ca dureaza inca doua sapt ...si nu mai am timp....cei de la pasapoarte au taiat un colt la ... (vezi toată discuția)