avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In contextul pandemiei si limitarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In contextul pandemiei si limitarea intrarii doar ...

Buna ziua.
In contextul pandemiei si limitarea intrarii doar cu green pass in institutia care emite cazier judiciar necesar pentru angajare mi s-a refuzat eliberarea cazierului pe motiv ca nu am green pass. Din motive medicale (conditie autoimuna) nu ma pot vaccina dar sunt apt de munca in domeniul respectiv - tehnica dentara. Cazierul este necesar pentru inscrierea in Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania (OTDR). Institutia respectiva nu are alte metode de eliberare a acestui document si imi constrange dreptul la munca. Tot ce imi doresc este sa ma pot integra in forta de munca pentru care am absolvit o facultate. Cum pot obtine acest document si care sunt caile legale pentru a elibera acest document? Personalul responsabil pentru emiterea acestui document refuza orice interactiune cu mine si nu ofera nicio alta alternativa. Mi se constrange dreptul la munca si nu vreau sa ma angajez la negru.
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 10:06, 2 Noiembrie 2021
Daca nu ați rezolvat până acum, la o secție de poliție din București un domn fara certificat verde a lăsat cartea de identitate ofițerului de la intrare, așteptând afara eliberarea cazierului. Puteți încerca și varianta aceasta.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat prenuptial Gonzales_speedy Gonzales_speedy Buna ziua, ma confrunt cu o problema delicata pe care nu stiu cum sa o rezolv. Urmeaza sa ma casatoresc cu prietenul meu, iar saptamana trecuta am fost sa ne ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si ... patrichenicuta patrichenicuta Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si care ar fi legea ,,,de la munca am primit înștiințare cum ca daca nu ma vaccinez nu voi mai ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)